DIA MUNDIAL 2020

Com cada any, l’AFAM celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, enguany marcat per la situació sanitària. Amb tot, us fem arribar el programa dels actes programats i us animem a participar en la mida que sigui possible! Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Programació AFAM Dia Mundial Alzheimer 2020

   

DIA MUNDIAL 2019

L’AFAM ha celebrat amb èxit els diferents actes del Dia Mundial de l’Alzheimer 2019. Des d’aquí volem agrair a tothom, socis i col·laboradors la vostra participació i suport. Gràcies a tots els que heu fet possible la celebració d’aquestes jornades!

Fotografies dels actes del Dia Mundial 2019

« 1 de 3 »

Fotografies dels actes del Dia Mundial 2018

« 1 de 4 »

Com cada any, l’AFAM celebra el Dia Mundial de L’Alzheimer a Mataró i comarca, el dia 21 de setembre. Per aquest motiu, l’AFAM organitza un seguit d’actes que tenen com a objectius:

  • Donar informació a la ciutat de Mataró i  comarca del Maresme sobre la malaltia d’Alzheimer
  • Donar informació a la ciutat de Mataró i comarca del Maresme sobre les activitats i serveis que oferim des de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (A.F.A.M.)
  • Recaptar diners per tal de fer front a les demandes d’ajut econòmic, psicològic i prestació de serveis que donem des de la nostra associació

Des d’aquí us animem a col·laborar i a participar en tots aquests actes!

Durant l’any també realitzem diverses activitats com tallers i cursos de formació. Pots consultar-les a la nostra Agenda

Cliqueu a sobre del programa per tenir tota la informació dels actes celebrats en l’edició d’enguany del Dia Mundial 2019!