TANCAMENT DE LA UNITAT DE RESPIR DE CALELLA I DEL CENTRE DE DIA DE MATARÓ

TANCAMENT DE LA UNITAT DE RESPIR DE CALELLA I DEL CENTRE DE DIA DE MATARÓ

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint en relació a la propagació de la malaltia covid19 (coronavirus) i atenent a les  instruccions donades amb data 14 de març de 2020 pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies,  l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme es veu en l’obligació de suspendre temporalment l’activitat de LA UNITAT D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA DE CALELLA (UEC), DEL CENTRE DE DIA DE MATARÓ I DEL DESPATX DE CARRER SANT PELEGRÍ, també a Mataró.

Com a mesura de prevenció pel contagi del covid19 i amb la finalitat de contribuir a preservar la salut dels nostres usuaris i de les seves famílies, així com per a sumar-nos al esforç generalitzat que s’està duent a terme per tal de evitar la propagació d’aquesta malaltia, els nostres centres romandran tancats a partir del proper dilluns 16 de març de 2020. Aquesta mesura tindrà una vigència inicial de 14 dies, però podria ser ampliada en cas de necessitat.

Des de la UEC i el Centre de Dia de Mataró us mantindrem informats de qualsevol canvi en la situació i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta. Ens podeu contactar trucant als  telèfons habituals 609131601 (Calella), via Whattsapp o mitjançant els correus  uec@afamaresme.org  (Calella) i direccion@afamaresme.org (Mataró)

Per tancament de la Fundació Hospital del Carrer Sant Pelegrí de Mataró, tampoc no us podrem atendre telefònicament com havíem previst inicialment. En cas que necessiteu contactar amb nosaltres feu servir el correu associació@afamaresme.org  i us atendrem.

A l’espera de poder reprendre la nostra activitat habitual, agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Atentament,

Junta Directiva d’AFAM

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat