FINALITAT

Mataró Camina per l’Alzheimer té com a objectiu continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre aquesta malaltia neurodegenerativa. I creiem que la millor manera de fer-ho és organitzant aquesta caminada solidària, la finalitat de la qual és recaptar fons per a totes aquelles famílies que pateixen directe o indirectament els efectes de la mateixa.

També podeu veure els nostres vídeos!

« 1 de 2 »

 

XII EDICIÓ DEL “MATARÓ CAMINA PER L’ALZHEIMER” 

29 DE SETEMBRE DE 2019

L’associació Mataró Camina està preparant la XII edició de la “Mataró Camina per l’Alzheimer” d’enguany. Aviat tindreu teniu tota la informació pel que fa a l’itinerari, les inscripcions i punts de venda de les samarretes! Des d’aquí us animem a participar i a fer, d’aquesta edició, tot un èxit de participació! Moltes gràcies a tothom!

Cliqueu a sobre la imatge per tenir més informació!

RECORREGUTS

Recorregut A (15 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí.Passant per Mataró Parc, Hospital,Cementiri les Valls,Camí de la Cornisa, Barri de la Pujada,Argentona, C60, Font de Can Met,Carrer Galícia, Fundació Maresme,Pista de Hockey i arribada al Nou Parc Central sobre les 13 hores aprox.

Recorregut B (12 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí.Passant per Mataró Parc, Hospital,Cementiri les Valls,Camí de la Cornisa,Mas Cabanyes,Argentona,C60,Font de Can Met,Carrer Galícia,Fundació Maresme,Pista de Hokey i arribada al Nou Parc Central sobre les 12 hores aprox.

Recorregut C (4 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 9 hores del matí.La Riera,Pl Santa Anna,La Rambla,Cargol,Passeig Marítim,Pl Jordi Capel, Sant Pelegrí,Santa Maria i Riera Amunt fins l’arribada al Nou Parc Central.(Circuit habilitat a gent amb cadira de rodes o poca preparació física)

Recorregut 0: Si vols ajudar sense caminar, fes un donatiu a la plaça Santa Anna o bé a la Caixa: IBAN ES11 2100 0379 9902 0033 2794

COL·LABORADORS

Cliqueu a sobre de la imatge per veure la informació sobre les inscripcions i els punts de venda de samarretes.

 

EL CAVA

Com cada any, podreu comprar el Cava Solidari de la Caminada: RESERVA JUVÉ&CAMPS CINTA PÚRPURA.

Es pot adquirir als punts d’inscripció i al final de la caminada.Fins a fi d’existències!El preu és de  9 euros i conté una Placa de Cava especial per als col·leccionistes!

També enguany, si vols, et portem el cava a domicili:

  • Comanda mínima una caixa de 6 ampolles.Pagament al compte de la Caixa ES11 2100 0379 9902 0033 2794, indicant el nom i després contacta amb:

                          Ernest  649 89 77 95 

                          Manel   665 92 24 64

              matarocaminaperalzheimer@gmail.com

 

NO ET QUEDIS SENSE!