FINALITAT

Mataró Camina per l’Alzheimer té com a objectiu continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre aquesta malaltia neurodegenerativa. I creiem que la millor manera de fer-ho és organitzant aquesta caminada solidària, la finalitat de la qual és recaptar fons per a totes aquelles famílies que pateixen directe o indirectament els efectes de la mateixa. Mataró Camina per l’Alzheimer és una activitat patrocinada per la Fundació Once.

També podeu veure els nostres vídeos!

                                      

XI EDICIÓ DEL “MATARÓ CAMINA PER L’ALZHEIMER” (2018)

 

L’associació Mataró Camina i l’AFAM estem preparant la XI edició de la “Mataró Camina per l’Alzheimer” d’enguany. Aviat tindreu tota la informació pel que fa a l’itinerari, les inscripcions i punts de venda de les samarretes! Des d’aquí us animem a participar i a fer d’aquesta edició tot un èxit de participació! Moltes gràcies!

Cliqueu a sobre la imatge per tenir més informació!

 

 

 

Consells i normes

  • Portar roba i calçat adequat.
  • Cal dur posada la samarreta de la caminada durant el transcurs d’aquesta.
  • Sigueu respectuosos al bosc. No deixeu brutícia pel camí. Trobareu papereres als punts d’avituallament.
  • És una marxa no competitiva i passarem per llocs d’accés dificultós que poden ralentitzar la marxa. Tingueu paciència i gaudiu de la caminada.
  • Cal conservar els tickets durant la marxa i presentar-los per obtenir les consumicions als punts d’avituallament. Una consumició per ticket.

EL CAVA

Com cada any, posem a disposició la possibilitat d’adquirir el cava commemoratiu de la caminada per l’Alzheimer. Amb la compra d’aquest cava, es contribueix a l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Maresme en el seu treball diari per a una millor qualitat de vida dels malalts i les seves families.

El preu de cada ampolla és de 8€
Es podrán adquirir als punts d’inscripció, el mateix dia de la caminada, i fins al mes de desembre al Centre de Dia Terapèutic de l’AFAM.
Inclou placa commemorativa per a col·leccionistes.

COL·LABORADORS