L’AFAM participa en el VIII Congrés Nacional de l’Alzheimer

L’AFAM participa en el VIII Congrés Nacional de l’Alzheimer

L’Afam ha participat en el VIII Congrés Nacional de l’Alzheimer organitzat per Ceafa i que enguany s’ha celebrat a Huesca els dies 14,15 i 16 de novembre. Sota el lema #Evolución, el congrés ha destacat el caràcter associatiu i social de les diferents federacions i ha apostat per l’intercanvi de coneixements i recursos entre associacions com a font d’enriquiment i motor de canvi de cara als reptes presents i de futur.

L’AFAM va participar amb una ponència presentada pel sr. Joan Carles Molina Abad, assistent social i responsable de l’àrea de Treball social d’AFAM que portava per títol: “EL FUTURO DE LOS CENTROS RESIDENCIALES”.Métodos alternativos a las contenciones físicas y al uso abusivo de los psicofármacos en nuestro centro. La ponència va ser un èxit entre els assistents i va posar de relleu la qualitat del servei que el Centre de Dia d’AFAM ofereix als seus usuaris i que el situa com a centre de referència pel seu caràcter innovador. L’AFAM vol felicitar, des d’aquí, l’equip de professionals que treballen al centre i que ho fan possible.

També varen assistir al congrés la sra. M. Àngels Fradera, presidenta d’AFAM, la sra. Inma Fernández, directora del Centre de Dia d’AFAM i presidenta de FAFAC i la sra. Cristina Borràs, neuropsicòloga del centre de dia d’AFAM.

« 1 de 3 »

 

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat