L’AFAM INICIA UN PROTOCOL DE SUPORT I ASSESSORAMENT A LES FAMÍLIES DURANT EL CONFINAMENT

L’AFAM INICIA UN PROTOCOL DE SUPORT I ASSESSORAMENT A LES FAMÍLIES DURANT EL CONFINAMENT

L’Afam i l’equip tècnic del Centre de Dia de Mataró, davant de la situació d’emergència decretada i les mesures de confinament que cal seguir, ha iniciat un protocol d’actuació adreçat a oferir suport i assessorament a les famílies dels afectats per la malaltia d’Alzheimer que ho puguin necessitar.

Aquesta actuació va adreçada als cuidadors dels usuaris del Centre de Dia i a les famílies associades amb l’objectiu de  donar suport en l’àmbit emocional i social. També es donaran estratègies, relacionades amb els àmbits d’infermeria i fisioteràpia, que ens ajudin i ens facilitin l’atenció dels afectats durant aquests dies de confinament.

Per altra banda, també facilitarem a les famílies dels usuaris del Centre de Dia, via mail, material d’estimulació (cognitiva, ocupacional, de psicomotricitat ….) per tal que els usuaris puguin continuar fent les necessàries activitats rutinàries en els domicilis.

El SAD, servei ajuda domicili, es manté d’acord a la normativa de l’administració, ja que és un servei bàsic i esencial.

L’ assessorament telefònic (93 798 84 81) es farà  DIMARTS I DIVENDRES DE 11:00h A 13:00h. 

Per mail us heu d’adreçar, de dilluns a divendres a:

tsocial@afamaresme.org – Joan Carles Molina, Treball social

neuropsicologia@afamaresme.org – Cristina Borràs, Neuropsicòloga

infermeria@afamaresme.org   – Eva Martínez, Infermera

fisioterapia@afamaresme.org – Anna Grau. Fisioterapeuta

Us donarem resposta en menys de 24 hores.

L’AFAM vol agrair també l’excel·lent treball i la dedicació que sempre, i especialment durant aquests dies de confinament, estan portant a terme l’equip tècnic de professionals del Centre de Dia.

Molts ànims a tothom! Recordeu que no esteu sols i que des de l’AFAM i el Centre de Dia seguim vetllant perquè us sentiu atesos.

 

Junta Directiva d’AFAM

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat