Hem celebrat el Dia Mundial de l’Alzheimer

Hem celebrat el Dia Mundial de l’Alzheimer

Aquests dies hem celebrat el Dia Mundial de l’Alzheimer a Mataró i comarca. El Dissabte 22 de setembre a la Plaça Santa Anna de Mataró va tenir lloc el Mercat Solidari que, com cada any, va aplegar molta gent. Enguany ens varen acompanyar els nostres capgrossos, el Dr. Alois i dues simpàtiques neurones la Tic Tac i la Bip Bip que van agradar molt als nens i nenes.

Durant el dia es van realitzar diferents activitats com una tómbola, parades de coques i productes dels forns col·laboradors, venda de flors, així com també les taules informatives sobre la malaltia de l’Alzheimer.

« 1 de 4 »

També podeu veure el vídeo de la nostra participació al programa “Calidoscopi” de Mataró Audiovisual, amb la col·laboració, entre altres, del Doctor Ramon Cristòfol: Vídeo programa

La Dra. Pilar Sanz, metgessa neuròloga i col·laboradora habitual d’AFAM,va fer una conferència a Can Palauet : “Malaltia d’Alzheimer…novetats?” En l’opinió dels assistents, molt interessant i explicat com sempre d’una manera molt clara i entenedora!

El diumenge 30 de setembre va tenir lloc la XI Edició de Mataró Camina per l’Alzheimer, que novament ha estat tot un èxit de convocatòria. Aproximadament unes 5.060 persones van participar en aquesta caminada per recaptar fons per la lluita contra la malaltia. Podeu consultar a continuació la notícia que ha redactat el Capgròs, el Diari Digital del Maresme: Notícia Caminada per l’Alzheimer

Després de la Caminada, ja només restava el concert solidari al Teatre Monumental Recordant Nat King Cole amb Gemma Abrié (veu), Gerard Nieto (piano), Kike Angulo (guitarra) i Pere Loewe (contrabaix), que varen fer les delícies de tots els presents!

Des de l’A.F.A.M volem donar les gràcies a tots els organitzadors, col·laboradors i participants de les activitats d’enguany. Sense vosaltres no hagués estat possible. Gràcies per solidaritzar-vos amb la causa. GRÀCIES!

 

 

 

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat