En record de Montserrat Caballé

En record de Montserrat Caballé

La soprano Montserrat Caballé va morir divendres 5 d’octubre a l’edat de 85 anys. Va protagonitzar una carrera professional d’èxit absolut amb la interpretació d’un centenar de personatges d’òperes en escenaris de tot el món.

L’any 2008 vàrem tenir la sort de poder-la escoltar al Teatre Monumental acompanyada de la seva filla, Montserrat Martí, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Van oferir un recital benèfic per recaptar fons per la malaltia. Hi va haver una gran afluència de públic (700 persones) i també de destacades personalitats com l’Expresident de la Generalitat, Pascual Maragall, entre d’altres. Aquesta faceta solidària i compromesa no era desconeguda en l’artista, tenint en compte que fou ambaixadora de la UNESCO.

Per l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Maresme va ser tot un esdeveniment i un honor poder comptar amb la presència de les artistes Montserrat Caballé i Montserrat Martí. Aquest concert quedarà sempre com un dels actes més recordats per l’A.F.A.M.

Des de l’Associació volem expressar el nostre més sentit condol per la pèrdua de la soprano catalana, que tant implicada es va mostrar en la causa contra l’Alzheimer. Volem fer arribar el nostre pèsam a la seva família i mostrar tot el nostre suport en aquests moments difícils.

Podeu recordar aquell moment llegint les dues notícies publicades als mitjans mataronins del Capgròs i el Tot Mataró:

Montserrat Caballé omple el Monumental contra l’Alzheimer 

Montserrat Caballé, solidària contra l’Alzheimer

Autoria de la imatge de Montserrat Caballé i Montserrat Martí: Capgròs

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat