Actualitat

Servei d’acollida i informació

L’A.F.A.M. ofereix informació a les persones interessades a partir d’una plantilla de familiars voluntaris amb coneixements específics de la malaltia, ja sigui, perquè han conviscut amb algun malalt d’Alzheimer o perquè la seva professió els ha fet interessar-se per l’Alzheimer.

Grups de suport (GAM)

Un grup d’ajuda mútua es pot definir com una reunió de persones agrupades voluntàriament per tal d’ajudar-se els uns als altres davant d’una problemàtica comuna. Aquest servei que l’A.F.A.M. posa a disposició dels seus socis, ha demostrat ser un factor important per lluitar contra l’aïllament.

Ajuda familiar i voluntariat

Aquest servei es fa en col.laboració amb el treballador social de l’A.F.A.M. Gràcies a aquest servei s’estudien les necessitats reals de cada família i s’organitzen els serveis d’ajuda per part de les treballadores familiars així com el suport econòmic quan es considera oportú.

[/vc_row]

Servei de préstec de materials

L’A.F.A.M. disposa d’un servei de lloguer de material de suport als malalts com llits, grues i cadires que ha rebut de diferents donacions i també adquirits, que posa a disposició dels seus associats. També ofereix la possibilitat d’adquirir a més bon preu productes de parafarmàcia de primera necessitat com són les esponges, bolquers ,cremes etc..

Relacions públiques i difusió

L’A.F.A.M. actua també com a òrgan de transmissió de dades i d’informació. En aquest sentit, l’A.F.A.M. assessora, verifica o desmenteix qualsevol notícia al mateix temps que realitza un esforç per donar a conèixer la malaltia i conscienciar la societat.

Centre de Dia

Aquest servei proposa maximitzar el potencial cognitiu,social i funcional del malalt, tot millorant la seva qualitat de vida i intentant retardar el seu deteriorament global per tal d’aconseguir el màxim benestar de la persona malalta i en conseqüència del seu entorn familiar.

Agenda

< 2019 >
setembre 23 - setembre 29
 • 23
  23.Setembre.Dilluns
  Sense esdeveniments
 • 24
  24.Setembre.Dimarts
  Sense esdeveniments
 • 25
  25.Setembre.Dimecres
  Sense esdeveniments
 • 26
  26.Setembre.Dijous
  Sense esdeveniments
 • 27
  27.Setembre.Divendres
  Sense esdeveniments
 • 28
  28.Setembre.Dissabte
  Sense esdeveniments
 • 29
  29.Setembre.Diumenge

  XII CAMINADA POPULAR: "MATARÓ CAMINA PER L'ALZHEIMER"

  08:00 -13:30
  2019.09.29

  De 8:00 a 13:30:  Caminada Popular “ XII Mataró Camina per l’Alzheimer.”  Caminada no competitiva a benefici d’AFAM, organitzada per l’associació Mataró Camina, pels voltants de Mataró. La sortida i l’arribada seran al Recinte Firal del Nou Parc Central de Mataró.

  Mapa del lloc

  Venda de samarretes a diversos punts de venda de la ciutat (cosulteu programa) i també:

  • Centre de dia d’A.F.A.M, (Carrer Carlemany 10) Horari:
  • Despatx d’AFAM al carrer Sant Pelegrí 3 de Mataró.

  Horari: dimarts i dijous de 10:00h a 13:00h i de 16:00 h a 19:00 h

   

  Caminada Popular Dia Mundial 2018

”Fes-te

 La teva ajuda és molt important per lluitar contra l’Alzheimer.                              

Col·labora amb nosaltres.                              

Amb la col·laboració de: