Actualitat

 

Servei d’acollida i informació

L’A.F.A.M. ofereix informació a les persones interessades a partir d’una plantilla de familiars voluntaris amb coneixements específics de la malaltia, ja sigui, perquè han conviscut amb algun malalt d’Alzheimer o perquè la seva professió els ha fet interessar-se per l’Alzheimer.

Grups de suport (GAM)

Un grup d’ajuda mútua es pot definir com una reunió de persones agrupades voluntàriament per tal d’ajudar-se els uns als altres davant d’una problemàtica comuna. Aquest servei que l’A.F.A.M. posa a disposició dels seus socis, ha demostrat ser un factor important per lluitar contra l’aïllament.

Ajuda familiar i voluntariat

Aquest servei es fa en col.laboració amb el treballador social de l’A.F.A.M. Gràcies a aquest servei s’estudien les necessitats reals de cada família i s’organitzen els serveis d’ajuda per part de les treballadores familiars així com el suport econòmic quan es considera oportú.

Servei de préstec de materials

L’A.F.A.M. disposa d’un servei de lloguer de material de suport als malalts com llits, grues i cadires que ha rebut de diferents donacions i també adquirits, que posa a disposició dels seus associats. També ofereix la possibilitat d’adquirir a més bon preu productes de parafarmàcia de primera necessitat com són les esponges, bolquers ,cremes etc..

Relacions públiques i difusió

L’A.F.A.M. actua també com a òrgan de transmissió de dades i d’informació. En aquest sentit, l’A.F.A.M. assessora, verifica o desmenteix qualsevol notícia al mateix temps que realitza un esforç per donar a conèixer la malaltia i conscienciar la societat.

Centre de Dia

Aquest servei proposa maximitzar el potencial cognitiu,social i funcional del malalt, tot millorant la seva qualitat de vida i intentant retardar el seu deteriorament global per tal d’aconseguir el màxim benestar de la persona malalta i en conseqüència del seu entorn familiar.

Agenda

< 2019 >
Febrer 14
 • 14
  14.Febrer.Dijous
  Sense esdeveniments

    OBJECTIUS DE L’A.F.A.M                                   

 • Assessorar i informar de qüestions mèdiques, psicològiques, legals, econòmiques o d’assistència social relacionades amb la malaltia d’Alzheimer.
 • Promocionar la necessitat d’un diagnòstic correcte.    
 • Ajudar les famílies a suportar l’impacte psicològic que suposa la malaltia.
 • Orientar cap a una atenció integral del malalt.              
 • Estimular la investigació científica.                        
 • Informar i sensibilitzar la societat.
 • Representar davant l’Administració i altres institucions els interessos dels malalts i de les seves famílies.

 

Fes-te soci o voluntari

 La teva ajuda és molt important per lluitar contra l’Alzheimer.                              

Col·labora amb nosaltres.                              

Amb la col·laboració de: