Se celebra a Barcelona el 28th Alzheimer Europe Conference

Se celebra a Barcelona el 28th Alzheimer Europe Conference

Els dies 29 i 30 de setembre va tenir lloc a la ciutat de Barcelona el 28th Alzheimer Europe Conference sota l’eslògan Making dementia a European priority (fent de la demència una prioritat a Europa). Hi van assistir més de 800 persones de 46 països diferents i hi va haver 239 ponents. Es varen compartir les recerques desenvolupades per diferents equips d’investigació d’arreu del món i es van presentar nombrosos projectes i experiències entorn la malaltia de l’Alzheimer.

Durant aquests dies es van fer sessions centrades en diverses qüestions com per exemple: serem capaços de de prevenir la malaltia de l’Alzheimer?, la demència ha de tenir una política priòritaria o la demència com una prioritat i un dret humà. Tres dies de ponències i per compartir coneixements que permetin avançar en la investigació de l’Alzheimer.

Entre els assistents hi havia la presidenta de l’AFAM, Maria Àngels Fradera, la presidenta de la FAFAC i directora del Centre de Dia de l’AFAM, Immaculada Fernández, Joan Carles Molina, treballador social de l’AFAM i Montse Gurrera, membre de la Junta d’AFAM.

Podeu llegir un resum de les tres jornades clicant al següent enllaç: 28a Conferencia Alzheimer Europa

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no será publicat