Actualitat

Servei d’acollida i informació

L’A.F.A.M. ofereix informació a les persones interessades a partir d’una plantilla de familiars voluntaris amb coneixements específics de la malaltia, ja sigui, perquè han conviscut amb algun malalt d’Alzheimer o perquè la seva professió els ha fet interessar-se per l’Alzheimer.

Grups de suport (GAM)

Un grup d’ajuda mútua es pot definir com una reunió de persones agrupades voluntàriament per tal d’ajudar-se els uns als altres davant d’una problemàtica comuna. Aquest servei que l’A.F.A.M. posa a disposició dels seus socis, ha demostrat ser un factor important per lluitar contra l’aïllament.

Ajuda familiar i voluntariat

Aquest servei es fa en col.laboració amb el treballador social de l’A.F.A.M. Gràcies a aquest servei s’estudien les necessitats reals de cada família i s’organitzen els serveis d’ajuda per part de les treballadores familiars així com el suport econòmic quan es considera oportú.

[/vc_row]

Servei de préstec de materials

L’A.F.A.M. disposa d’un servei de lloguer de material de suport als malalts com llits, grues i cadires que ha rebut de diferents donacions i també adquirits, que posa a disposició dels seus associats. També ofereix la possibilitat d’adquirir a més bon preu productes de parafarmàcia de primera necessitat com són les esponges, bolquers ,cremes etc..

Relacions públiques i difusió

L’A.F.A.M. actua també com a òrgan de transmissió de dades i d’informació. En aquest sentit, l’A.F.A.M. assessora, verifica o desmenteix qualsevol notícia al mateix temps que realitza un esforç per donar a conèixer la malaltia i conscienciar la societat.

Centre de Dia

Aquest servei proposa maximitzar el potencial cognitiu,social i funcional del malalt, tot millorant la seva qualitat de vida i intentant retardar el seu deteriorament global per tal d’aconseguir el màxim benestar de la persona malalta i en conseqüència del seu entorn familiar.

Agenda

< 2019 >
Maig
DlDmDcDjDvDsDg
  12345
6
 • 18:30 -20:30
  2019.05.06

  El proper dilluns, dia 6 de maig, l’AFAM celebra la seva Assemblea General Ordinària de socis.

  Us adjuntem la convocatòria! Us hi esperem!

  Lloc: Sala d’actes del carrer Sant Pelegrí,3 de Mataró

  Hora: 18:30 h en 1ª convocatòria

  19:00 h en 2ª convocatòria

  carta socis assemblea 2019

7891011
 • 17:30 -19:00
  2019.05.11

  El proper 11 de maig a les 17:30h la Jove Banda Simfònica de Barcelona oferirà un concert a la Basílica de Santa Maria del Mar.

  L’Associació Musical Andreuenca organitza un concert gratuït amb la col·laboració de l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer de Barcelona (l’AFAB) i la Fundació Pasqual Maragall.

  En aquest enllaç hi trobareu més informació!

  Concert Música i Alzheimer

   

   

12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

”Fes-te

 La teva ajuda és molt important per lluitar contra l’Alzheimer.                              

Col·labora amb nosaltres.                              

Amb la col·laboració de: