Actualitat

Servei d’acollida i informació

L’A.F.A.M. ofereix informació a les persones interessades a partir d’una plantilla de familiars voluntaris amb coneixements específics de la malaltia, ja sigui, perquè han conviscut amb algun malalt d’Alzheimer o perquè la seva professió els ha fet interessar-se per l’Alzheimer.

Grups de suport (GAM)

Un grup d’ajuda mútua es pot definir com una reunió de persones agrupades voluntàriament per tal d’ajudar-se els uns als altres davant d’una problemàtica comuna. Aquest servei que l’A.F.A.M. posa a disposició dels seus socis, ha demostrat ser un factor important per lluitar contra l’aïllament.

Ajuda familiar i voluntariat

Aquest servei es fa en col.laboració amb el treballador social de l’A.F.A.M. Gràcies a aquest servei s’estudien les necessitats reals de cada família i s’organitzen els serveis d’ajuda per part de les treballadores familiars així com el suport econòmic quan es considera oportú.

[/vc_row]

Servei de préstec de materials

L’A.F.A.M. disposa d’un servei de lloguer de material de suport als malalts com llits, grues i cadires que ha rebut de diferents donacions i també adquirits, que posa a disposició dels seus associats. També ofereix la possibilitat d’adquirir a més bon preu productes de parafarmàcia de primera necessitat com són les esponges, bolquers ,cremes etc..

Relacions públiques i difusió

L’A.F.A.M. actua també com a òrgan de transmissió de dades i d’informació. En aquest sentit, l’A.F.A.M. assessora, verifica o desmenteix qualsevol notícia al mateix temps que realitza un esforç per donar a conèixer la malaltia i conscienciar la societat.

Centre de Dia

Aquest servei proposa maximitzar el potencial cognitiu,social i funcional del malalt, tot millorant la seva qualitat de vida i intentant retardar el seu deteriorament global per tal d’aconseguir el màxim benestar de la persona malalta i en conseqüència del seu entorn familiar.

Agenda

< 2018 >
Setembre
 • 04
  04.Setembre.Dimarts

  09:00 -13:00
  2018.09.04

  Vine al Centre de Dia Terapèutic d’AFAM per valorar la teva salut cerebral!

  Tots els dimarts de 9 a 13 h i dijous de 16 a 19 h durant el mes de setembre!

  Truqueu per demanar hora:93 798 84 81

   

 • 14
  14.Setembre.Divendres

  15:00 -16:30
  2018.09.14

  Divendres, 14 de setembre,

  Conferència amb el Dr. Sergi Borrego, especialista en neurologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i la Dra.Teresa Casadevall, especialista en neurologia de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

 • 18
  18.Setembre.Dimarts

  21:00 -22:00
  2018.09.18

  Programa dedicat a la malaltia d’Alzheimer, amb la participació, entre altres, del dr. Ramón Cristófol Allué, actualment  Cap del Servei de Geriatria de l’Hospital de Mataró i director de l’ Àrea Sociosanitaria del CSdM.

”Fes-te

 La teva ajuda és molt important per lluitar contra l’Alzheimer.                              

Col·labora amb nosaltres.                              

Amb la col·laboració de: